HomeAsociatia blajut p. savaAltfel de inceput...

Altfel de inceput...

Altfel de început…

În speranţa că sunteţi încă aici mă întorc cu multe de spus şi gânduri de împărtăşit.

Ca şi voi îmi construiesc existenţa în jurul reperului ‘timp’, un timp ce devine din ce în ce mai puţin, plin de neprevăzut şi incitant. Mă las condus de raţiune, logică şi concret, iar cei din jurul meu mă îmbogăţesc spiritual în fiecare zi.

Cineva ne-a creat cu un anume scop, şi totuşi nu ne-a dat şi un punct de plecare, de aici ne găsim fiecare drumul, ne intersectăm rareori şi fiecare la un moment dat conştientizăm faptul că propriul destin se afla înlăuntrul nostru, al fiecăruia. NU abandonă niciodată nimic din ceea ce ai început. Mergi până la capăt indiferent de rezultat, încearcă să faci tot ce poţi cu scopul reuşitei şi totul va ieşi bine. Parcurge tot drumul cu răbdare şi calm căci el poate fi mai important decât rezultatul însuşi. Sună bine, nu-i aşa?

Vă preocupă modul nostru de a gândi şi modul în care ne ierarhizăm valorile? Pe mine da, şi în fiecare zi trag un semnal de alarmă.Termeni că "bun simt", "bunăvoinţă", "promisiune”, “cuvânt de onoare" stârnesc zâmbete ironice şi ar fi timpul să le reintroducem în sistemul de valori la scară largă. Îmi plac oamenii care ştiu aceste valori, oamenii hotărâţi care sunt pregătiţi mereu de schimbare, oamenii care luptă pentru ce vor şi sunt fericiţi când culeg roadele, dar le împărtăşesc şi cu cei din jur.

Nu îmi place să cad în capcana iluziei că într-o zi ” Într-o zi O SĂ…” Le fac pe toate la timpul lor, nu las nimic pe mâine şi în fiecare zi îmi impun noi standarde şi ţeluri. Acum vreau să fiu aproape de oameni deoarece singurele experienţe ce merită retrăite sunt cele sufleteşti, am început deja să lucrez la diverse proiecte şi în cel mai scurt timp voi reveni cu detalii.

Vă doresc zile și nopți fără griji!!!