HomeSfaturi utileE simplu sa fii TU!

E simplu sa fii TU!

E simplu sa FII TU, nu mai incerca sa fii ceea ce nu esti.

Cea mai mare provocare in viata este sa sa fii tu insuti intr-o lumea care incearca sa te faca precum toti ceilalti. O sa gasesti si o sa intalnesti tot timpul pe cineva care va fi intotdeauna mai frumos ca tine, mai destept sau mai tanar, insa nimeni nu poate fi ca tine. Fiecare suntem unici in felul nostru si avem trasaturi pe care nimeni nu le poate copia. Nu te schimba ca oamenii sa te placa. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, cel adevarat.

Bucuriilor marunte sunt deliciul vietii, nu le mai trece cu vederea. Bucura-te de lucrurile marunte pentru ca intr-o zi te vei uita inapoi si vei descoperi ca ele erau de fapt lucrurile importante. Acele momente mici pot fi cele mai frumoase clipe din viata ta, aparent neimportante, pe care le-ai petrecut razand cu cei care conteaza pentru tine.

Asociatia Umanitara Blajut P.Sava incearca sa implementeze si sa reinvie in societatea noastra unele concepte si sentimente fata de semenii nostri.

 

Astfel va recomandam sa:

* Toti suntem oameni si mai gresim, asa ca nu ctiticati.
* Lasati de la voi daca vreti ca si ceilalti sa lase de la ei. Exemplul personal este cel mai bun.
* Indiferent de situatie nu disperati, pentru fiecare problema exista o solutie! Rezolvati lucrurile cu mult calm si rabdare, impulsivitatea va poate face sa pierdeti controlul asupra situatiei.
* O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Trebuie asadar sa va recunoasti-va greselile atunci cand stiti ca sunte-ti de vina.
* Fiecare dintre noi trebuie sa constientizam ca esecul face parte din viata. Cea mai buna solutie este ca intotdeauna cand piedeti sa imitati comportamentul invingatorului.
* Eliminati atitudinea de superioritate fata de cei care va inconjoara deoarece toti trecem prin propria poveste in viata si nu putem sti cate probleme sau greutati are cel de langa noi.

Despre asociatie

Suntem oamenii tai!